SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG


Assalamualaikum semua...

Wah nak join segmen lagi. Kali ni segmen oleh Terbelog lak. Dah jadi follower dia dah and dah lama nak join segmen ni tapi asyik jadi follower yang nombor tak bape cantik je. Cuma pagi semalam time kelam kabut sempat online kejap dan sempat jadi follower yang pada aku nombor dia marvelous... Terus print screen and save.

Ni hasilnye....


Tak kisahkan compilekan dua sekali?

Hanya nombor 1 dan nombor 9 je yang terlibat, kedua-duanya nombor ganjil. Memula nombor 1 menjadi pengapit nombor 9, kemudian nombor 9 pulak yang menjadi pengapit nombor 1. Cantik nombor memula dan akhir jadi pengapit ni. Korang ingat pengantin je ke ada pengapit? Har3.

Okey la, kepada sape-sape yang jumpa nombor lawa dan rasa nak menjoinkan diri, silalah klik di sini.

Comments

nelly said…
rajin join ~ hehe
cik aisha said…
@ Sharif Dez
hehee.time kasih..:)
cik aisha said…
@Nelly
yg simple2 rajin je join..:)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing