Nak Join Bloglist Yaya Azura


Assalamualaikum semua....

Entry ni entry khas sebab nak melayakkan diri menjoin Bloglist Yaya Azura.

Syaratnya sangat mudah:

Kena la jadi folower Yaya Azura-mmg da follow so Done

Buat satu entry bertajuk Nak Join Bloglist Yaya Azura-almost Done

Sila maklumkan sama ada nak jadi: a) Abang Wafiq b) Kakak Wafiq c) Jom Masak d) Jom Terjah-Nak jadi Kakak Wafiq

Tinggalkan link kat entry Yaya Azura- Bakal Done


Tarikh tutup unknown sebab terpulang kepada penganjur.

Hadiah? Anda akan tersenarai di bloglist Yaya Azura. Menarik tu...Jom2 join. Sape yang belum follow tapi berniat nak join, follow la Yaya Azura.

Comments

Dieya said…
sya ada soalan la..tak berkaitan dengan entry pon hiihihi..tapi skang blogspot dah guna format baru upload picture kan? punyelah sengal aku xreti nak guna. aku dah berjaya upload etc..then once aku nak masukkan picture ke 2 after aku tulis 1 perenggan, picture kedua akan auto naik kat atas la..ko paham x masalah aku ni hihihiih. cmne aku nak tulis then upload tulis lagi then upload..tolong3
cik aisha said…
@Dieya
da jwb tp tataw menjwb ke x soklan...ngee
Dieya said…
sya kau reply kat mana? post baru ke? ke kat blog aku? adeh..tetibe pagi ni bukak blog tgk dashboard aku, list blog follow empty..nak mngucap aku..arghh apakah?
cik aisha said…
@Dieya
kt new entry blog ko...hehe
YAYA AZURA said…
hai kakak wafiq..tq sudi join ...^____^
cik aisha said…
thanks kak yaya azura

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing