Assalamualaikum semua...

Baru nak meluangkan masa berbelog berwalking..;p Tapi tak boleh pulak nak mem'follow' blog orang.

Blogspot sedang maintenance follower ke? Ke salah, aku ni kurang pengetahuan pasal menda camni. Jangan follower hilang sudah la. Lagi parah dari entry dan komen dan widget yang hilang tu.

Button nak follow sekali follower tak muncul-muncul.... Ingatkan sebab line tenet kesengalan. Tapi okey je tenet dan masa berjalan-jalan ke blog orang, jumpa ada blog yang da merungut pasal ni. Sah la blogger wat hal la tu.

waa....aku punya folower tak muncul gak...

Sape-sape yang masih mengekalkan function blogger seperti image dibawah ni boleh la follow... Tapi risau jugak kot-kot lepas sistem okey kang tetiba tak ada dalam list follower lak kan. Tetiba memikirkan segala kemungkinan lak.

button share kat sini je yang membolehkan follow


So berehat sebentar dari mem'follow' la kot. Altenatif lain bookmark je dulu blog yang tak dapat nak difollow tu, nanti da okey lawat je semula and follow. Don't  fenin2 maa...

**blogspot dah pening ramai sangat blogger kot skang ni.hehee

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative