Follower di'maintenance'kan...

Assalamualaikum semua...

Baru nak meluangkan masa berbelog berwalking..;p Tapi tak boleh pulak nak mem'follow' blog orang.

Blogspot sedang maintenance follower ke? Ke salah, aku ni kurang pengetahuan pasal menda camni. Jangan follower hilang sudah la. Lagi parah dari entry dan komen dan widget yang hilang tu.

Button nak follow sekali follower tak muncul-muncul.... Ingatkan sebab line tenet kesengalan. Tapi okey je tenet dan masa berjalan-jalan ke blog orang, jumpa ada blog yang da merungut pasal ni. Sah la blogger wat hal la tu.

waa....aku punya folower tak muncul gak...

Sape-sape yang masih mengekalkan function blogger seperti image dibawah ni boleh la follow... Tapi risau jugak kot-kot lepas sistem okey kang tetiba tak ada dalam list follower lak kan. Tetiba memikirkan segala kemungkinan lak.

button share kat sini je yang membolehkan follow


So berehat sebentar dari mem'follow' la kot. Altenatif lain bookmark je dulu blog yang tak dapat nak difollow tu, nanti da okey lawat je semula and follow. Don't  fenin2 maa...

**blogspot dah pening ramai sangat blogger kot skang ni.hehee

Comments

Spek biru said…
aik follower saye dah muncul dah...followers kt blog cik aish ni tk muncul lagilaaa...satgi munculla tuuu dia nak men2 nyorok kot...akaka
cik aisha said…
@Spek biru
haha dia main cak2 la.kejap ada kejap xde...ni da ada,satg ilang..
kat blog org lain mmg xdpt nak follow le...
Azzah said…
salam,kadang-kadang muncul kadang hilang.nak buat review pun susah
cik aisha said…
@Azzah
salam...ye betul tu.payah sungguh.
Anis Zafirah said…
eh, betulla,kat blog anis pun sama, engatkan blog anis je, rupanya kebanyakan blog pown camni, jom, ucap terima kasih kepada BLOGSPOT yang banyak masalah, TERIMA KASIH =_____='' hoho :O
cik aisha said…
@Anis Zafirah
ye la mmg tgh mslh problem...
special pnya ucapan -'TERIMA KASIH' blogspot kerana berjaya menghuru harakan hidupku dalam 2mgu ni...wink2.
Cik Elyn said…
patut lah kite punye follower tak muncul2. upe nye mmg sume gini.
cik aisha said…
@Cik Elyn
ha ah mmg ramai yg hadapi mslh ni.:( tataw la kot da ok skang.
Salam.
Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)
cik aisha said…
@アヌム ちゃん
salam..
thnks sudi singgah..:)akan terjah kembali..hehee.eh xreti sepiking japan..
FarizWani said…
wani un pena kene . bengang giler tyme uh . ^,^ .
cik aisha said…
@ FarizWani
ramai2 kena...mujur da ok skang...:)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing