Cara dapatkan kembali entry yang hilang. Jom try

Assalamualaikum semua...

Semalam aku ada ternampak satu entry ni tapi tak sempat nak skodeng sebab lappy wat hal je.

Entry tu pasal nak mendapatkan kembali entry2 yang telah hilang masa proses blogger maintenance ari tu la. Ramai yang kehilangan entry termasuk la aku sendiri.

Aku ternampak kat blog aku & fantasi yang kemudian melinkkan aku ke tutorial sebenar camne nak dapatkan kembali entry yang hilang tersebut.

Kepada sape-sape yang hilang entry tu boleh la pegi ke blog A'IM dan mencuba tutorial tersebut. Memang akan dapat balik entry tapi komen yang hilang tak dapat diselamtkan.Baca betul-betul ye sebelum try...:)

**tak terkejar nak jengah semua entry, lappy kejap2 restart semula, kejap2 hang. blog yang berat tu terpaksa 'X' ...
**thanks kepada semua follower 

Comments

pRiNCe said…
wah bestnye blog ni..
kalau prince nak datang selalu boley x?
hehehe..
Nens Collection said…
komen xleh nk dpt balik...huhu..
cik aisha said…
@pRiNCe
time kasih prince...
jemput la dtg slalu...wat mcm umh sendri.heheh
cik aisha said…
@ Nens Collection
stkt ni mmg x blh dpt.tataw kot2 tibe2 muncul nti...:)
cucu umie said…
entry ayie dia bg blik..xyah nak cari..hehe btw, sayang comment tu sebb xdpt nak jejak balik..haishhhhhh
cik aisha said…
@cucu umie
wah bgs dpt blk xpa dcari...komen tu sangat bernilai tu...sabar aje la...
Rashid said…
ermm dugaan ..

Memang akan terasa kan bila entri yg kita buat hilang .. nasib baik saya punya semuanya selamat..

Apapun satu perkongsian yang baik ..
A'IM said…
thans you.... lppy restart semula sebab terlampau panas .. followwer 197 :)
cik aisha said…
@ Rashid
alhamdulillah xhilang mcm cik aisha punya...
thanks ye..:)
cik aisha said…
@ A'IM
lappy lama...mmg mslh ngan plug in n segala.hehee panas pun ye gak..
thanks follow cik aisha..:)
D_08 said…
awok pulak...naseb baek le entri awok tak ilang.....tapi komen semue ilang.....takpele...setat balik...
D_08 said…
nase baek le awok entri tak ilang....tapi komen banyak yang ilang....sabo je le...moh kite tuko gune wordpress...tak pun gune self hosting dgn domain sendighi jeee
MulutPayau said…
Cik Aisha.. Nasib baik entry akak ada..tapi semua komen hilang..tak dapat nak balas jejak..sabar jer lah..
tokwan muda said…
ooo....banyak saya dapat ilmu dalam blog saudari!selamat berkenalan~=p
cik aisha said…
@ D_08
komen pn bernilai tu kome...tak reti la awok nak guna wordpress.hosting sendiri ada gak brcita2 tapi bia la dulu kot..hehee.thime kasih la kome sudi nyinggah blog awok..:)
cik aisha said…
@MulutPayau
komen hilang pun sakit gak ati...xkan orang nak komen 2 kali kot..haha.mg sabar aje la..:)
cik aisha said…
@ tokwan muda
time kasih saudara kerana sudi singgah diblog saya.selamat brkenalan...;p(eh apasal skema je ni?hahaa)
zora said…
bgus..entri yg bermnfaat..:P
cik aisha said…
@zora
thanks...:)
yastro said…
Singgah kejap disini...salam kenalan.

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing