Blogger unavailable, latest entry missing, screen netbook rosak...:(

Assalamualaikum....

Hari ni baru aku dapat masuk website blogger.com. Ada sape-sape yang senasib dengan aku tak? Sebelum ni kejap boleh masuk kejap tak. Ada ke patut blogger unavailable. Skodeng new entry kat google reader terus spoil mood . Tak tahu la apa masalah blogger.com ni sampai take time nak maintenance.

Takpelah ari ni dah boleh masuk blogger.com. Tapi aku terkejut tengok entry terbaru aku hilang.  OMG.... Apa kes ni sampai hilang.

Kalau ada yang perasan, entry aku bagi title 'Ko taw...Mak aku...'. Sebelum ni  ada nampak dah ada yang komen kat entry tu tapi aku tak leh accept pastu tetiba blogger.com unavailable.

Waaaa sedihnye aden.... Kena rewrite la entry tu semula nampaknya.. sob2.

Sebenarnya aku dah print screen blogger unavailable tu, tapi screen netbook lak rosak tak kuar apa pun Sape-sape yang pro pasal screen, korang rasa mahal tak nak baiki ke tukar ke? Kalau mahal sangat macam tak berbaloi lak.

Please i need some advise, nanti hidup2 kena tipu dengan kedai komputer lak . macam ni la rupa screen aku tu... tak tahu punca kenape jadi macam tu. sedihnye ati tengok.sedih lagi pk kena kuarkan duwet baiki nanti.kalau mahal terus tak baiki kot.waaa..;( 
**Sekarang ni aku guna laptop lama, sangat sengsara sebab laptop ni pun sengal je... Cikit2 hang. Banyak kekurangannye tapi laptop ni la banyak berjasa masa aku belajar dulu.

Comments

nida razak said…
same kes ngn nida...smalam rasanya sume xley masuk blogger.com
n pasal ur screen laptop tu..same things happend to me..screen laptop nida pon rosak jd mcm tu..da 2 bulan kot..belum baik lg..sbb screen tu mahal,yg second hand dlm 400-500 klo yg baru 600 lebih...huhu..nida xley nk baik dulu sbb skang ni banyak pakai duit untk prep wed..hukhuk
cik aisha said…
cik aisha sejak 2 ari lepas lagi prob nak masuk cuma smlm btl2 xleh msk.terkilan sebab entry hilang..:(

wah mahalnye nida,screen mmg mahal pun kan.tambah ckit duwet dah dapat netbook baru kot...adoyai..apapun pentingkan yg btl2 btl dulu..

thanks ye nida...:)
cikji said…
me too dear tapi just komen jer yg hilang.

sal screen,dont know.better g tanya dulu kedai cc,survey2.
fadh leyanie said…
senasib la..entry yg da di post skli ngn komen kwn semuanya hilang..adoi...T_T
fatin hanani said…
sabar yar cik aisyah...
screen cik aisyah jadi cm kawan fatin..tapi 2 xtau la napa malah dia..
emm pasal entry hilang tu..fatin pun jadi..nasb la satu ja..sbat ja la
cik aisha said…
@cikji
ramai yg kena...entry n komen hilang n widget tunggang langgang..

thanks cikji..insyaallah nti nak usha mhl x repair...:(
cik aisha said…
@fadh leyanie
sama la...geram tapi sabar je lah...mujur tak semua entry hilang..^^
Ain Shafinas said…
blog mmg tak bole smlm kn.. tp latest entry hilg ? itu parah tu..
Anis Zafirah said…
samaah kita, entry muncul balik, tapi komen kawan2 blogger semua hilang :( memg masalah blogspot, dorg yg upgrading..

pasal laptop, cubalah usha harga untuk repair dlu, kalau lg payah, beli je baru, ehehe ^__^
cik aisha said…
@Ain Shafinas
huhuu.ramai rupanya yg senasib dgn cik aisha...mmg parah la..:(
cik aisha said…
@Anis Zafirah
oowh muncul blk ye....cik aisha pnya mcm xkn muncul je...huhuu.ye le maintenance lama2...entry pun maintenance skali...:(

kopak duwet macam tu..terbatas la xtvti berblog xpa netbook ...
cik aisha said…
@fatin hanani
ni 1st time mslh skren...2 frust...

beramai2 la kita hlng entry...:(
cucu umie said…
ayie tak pastilah mahal @pon tidak..better pergi centre kot..boleh thu lebih lanjut..maner thu dpat murah ker??huhu
sabor je lah.huhuhu

Mari menghayati di cni
new hope
cik aisha said…
@cucu umie
pg low yat je....centre samsung xsmpt nk pg sbb dok cari2 xjmpa...da xlarat..hehee thanks ayie..
cik aisha said…
@zaty luvlianncezzz
mmg sabar jelah...^^

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing