Assalamualaikum....

Hari ni baru aku dapat masuk website blogger.com. Ada sape-sape yang senasib dengan aku tak? Sebelum ni kejap boleh masuk kejap tak. Ada ke patut blogger unavailable. Skodeng new entry kat google reader terus spoil mood . Tak tahu la apa masalah blogger.com ni sampai take time nak maintenance.

Takpelah ari ni dah boleh masuk blogger.com. Tapi aku terkejut tengok entry terbaru aku hilang.  OMG.... Apa kes ni sampai hilang.

Kalau ada yang perasan, entry aku bagi title 'Ko taw...Mak aku...'. Sebelum ni  ada nampak dah ada yang komen kat entry tu tapi aku tak leh accept pastu tetiba blogger.com unavailable.

Waaaa sedihnye aden.... Kena rewrite la entry tu semula nampaknya.. sob2.

Sebenarnya aku dah print screen blogger unavailable tu, tapi screen netbook lak rosak tak kuar apa pun Sape-sape yang pro pasal screen, korang rasa mahal tak nak baiki ke tukar ke? Kalau mahal sangat macam tak berbaloi lak.

Please i need some advise, nanti hidup2 kena tipu dengan kedai komputer lak . macam ni la rupa screen aku tu... tak tahu punca kenape jadi macam tu. sedihnye ati tengok.sedih lagi pk kena kuarkan duwet baiki nanti.kalau mahal terus tak baiki kot.waaa..;( 
**Sekarang ni aku guna laptop lama, sangat sengsara sebab laptop ni pun sengal je... Cikit2 hang. Banyak kekurangannye tapi laptop ni la banyak berjasa masa aku belajar dulu.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative