Ada blog yang aku nak berblog walking jadi macam ni. So tak jadi la nak singgah. Aku bukan tahu sangat pasal malware ni. So terbaca di detek malware ni cuak lak nak proceed.

Apa yang aku faham blog yang aku nak lawat tu mengandungi link ke blog yang mengandungi malware. Selagi tuan blog tak remove link tersebut, macam pic kat atas ni la pengunjung blog akan dapat. Sebelum ni blog Tun Dr Mahathir jadi macam ni gak kan.

Ada sape-sape yang pro explainkan la betol ke tak kefahaman aku ni...Hehee

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative