thecutestblogontheblock.com sebarkan malware?




Ada blog yang aku nak berblog walking jadi macam ni. So tak jadi la nak singgah. Aku bukan tahu sangat pasal malware ni. So terbaca di detek malware ni cuak lak nak proceed.

Apa yang aku faham blog yang aku nak lawat tu mengandungi link ke blog yang mengandungi malware. Selagi tuan blog tak remove link tersebut, macam pic kat atas ni la pengunjung blog akan dapat. Sebelum ni blog Tun Dr Mahathir jadi macam ni gak kan.

Ada sape-sape yang pro explainkan la betol ke tak kefahaman aku ni...Hehee

Comments

noraauliyya said…
tu lah pasal...bru2 niw sy pny jd cam tu guk..huh ta faham..
cik aisha said…
@noraauliyya
sama r tak bape nak paham jugak...:)
= d = said…
my blog too..
tapi bende ni terjadi 2 hari lepas shj n pakai google chrome..
lau pakai mozilla,x plak kuar cm tu..
and skrang da ok..
tapi still x paham ngan sume virus2 nie..
cik aisha said…
@ = d =
maknenye google chrome je la detek cam2...
2 la kurang paham semua tu..:)
A.N.A said…
blog lala pn kena..tu yg background baru..
errr,btol ke blog yg gne thecutestblog tu je yg dpt malware?,.ade blogger btau blog CN detect mlware tp kt chrome je,so die trpkse on gne firefox plak,.aisehh,cmno ni?,.huhu,.
cik aisha said…
@A.N.A
perasan gak blog cik lala dah berubah background...ingatkn saje2 tuka...sebab tu rupanye...
cik aisha said…
@**::CIKNUURUL::**
dulu blog cik aisha didetek malware sebab ada link ke blog Che Det (Tun Dr. Mahathir).Terpaksa removedkn..:(
dr apa yg org dok ngadu2 malware tu mmg detek kat chrome tp kat mozilla x.xpasti kenapa mcm tu.

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing