Apa  kau rasa wahai sang hati?

Sedih? Terkenang kembali kisah antara aku dan dia. Dia yang pernah berjaya menakluk hati ini suatu ketika dahulu.

Hepy? Sebab dia nampak bahagia. Dan mungkin juga sebab status single dia.

Teruja? Dah bertahun, akhirnya dapat news pasal dia. Dia masih begitu (mungkin).

Menyesal? Semua dah berlaku pun, past is past.

Wahai jari kenapa kau sibuk sangat? Kalau kau diam-diam mesti mata takkan menangis, hati tidak sedih, otak takkan recall semula.

Otak!!! Kau yang set supaya jari macam tu. Otak!!! Kau lupakan semuanya,pandang ke hadapan....

Hati!!! Kau tabah, kau kena tabah, kau harus tabah.

Mata!!! Stop crying... Air mata itu mahal.

Jari!!! Aku tahu bukan salah kau.

Aku? Pedulikan aje... Semua tak salah. There are something we call 'HIKMAH' behind these. Searching for it.... Insyaallah you'll found what we call 'KEDAMAIAN HATI'.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative