Apasal la makin lembab je tenet ni. Dengki tak bagi aku berchat, maen game la tuh. Dah masuk awal bulan ni curious gak kot2 da cukup volume dia.


Belum lg aku layan youtube ke, my soju ke(tengok movie korea). Kalau aku layan semua tu, lagi terlingkup agaknya. Tak sampai dua minggu kot da ckp 5 gig. 

Saje cek da bape gig aku guna. Dan hasilnya taraaaa.......

hampir mencecah 5GB...(sila klik untuk image yang besar)

Kena berjimat nampaknya menggunakan gig yg ada, 8hb lama lagi tu. Uwaaa.....

Tapi da terima mesej menyatakan da cukup 5 GB. Mana satu le pulak nak caya....Adesh...
kat mesej ckp 5GB, website belum lagi, tapi lembab macam da cukup (sila klik untuk image yang besar)
Huh lantak le, selagi boleh guna haku guna.... Tak boleh tu tak kuasa nak beli tambahan GB....

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative