Hidup ni kalau difikir-fikirkan amat simple dimple. Yang menjadikan tak simple selalunya diri kita sendiri. Diri aku sendiri.

Otak suka sangat fikir menda yang complicated.... Benda kecik pun boley jadi besar. Masalah kecik pun boley jadi big trouble. Fikir punya fikir sampai nak pecah otak pun ada. Kalau la otak aku ni transparent, nampak gamaknya wayar-wayar macam nak tercabut... Haha lawak-lawak.

tercabut wayar....huhuu.sumber en google..:)
Erm...Aku memang seorang yang complicated pun. Nobody can understand me better than i'm understanding myself... Haruslah macam tu kan? Apa da...

Proses men'try' untuk merungkaikan semua kerumitan yang berlaku. Gud luck diri sendiri...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative